IN– CITY HALL

Project Details:

  • Location: Bagnatica (BG)
  • Client: Comune di Bagnatica (BG)

Project Description:

RECOVER AND REDEVELOPMENT OF THE TOWN HALL

The architectural redevelopment of the building involved the outer casing, with the aim to restore the property, especially its overlooking towards the square, to a compositional aspect  appropriate to the elements that mostly determine it.

The intervention has led to the heightening of the main door, with the consequent adaptation of the cover and realization of a new crowning ledge.

A ramp for wheelchair has also been made in order to eliminate the architectural barrier, represented by the steps, and the main entrance has been moved to the front.

The whole Town hall is lit with satin bands of LED lights, suitably positioned to enhance the main door.

Copyright: All rights reserved